Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Incendii în Alba Iulia şi Sebeş. Au ars bunuri în valoare de 2.000 de lei

Publicat

incendiu anexa

Pompierii din Sebeş şi Alba Iulia au intervenit, marţi, pentru stingerea a două incendii soldate cu pagube material. În Sebeş a ars un adăpost de păsări, iar în Alba Iulia, pe strada Goldiş, un autoturism a fost cuprins de flăcări din cauza unui scurtcircuit.

Garda de intervenţie Sebeş a intervenit marţi, la ora 14.29, în Sebeş, pe strada Mihail Kogălniceanu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de păsări, proprietatea lui M.M. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, reuşind să împiedice propagarea focului la casa de locuit.

În incendiu a ars adăpostul de păsări în proporţie de 80%. Pagubele produse se ridică la circa 1.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 80.000 lei. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc deschis în spaţii deschise.

Un alt incendiu a fost semnalt în Alba Iulia, la ora 17.13, pe strada Vasile Goldiş, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui L.M. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii şi o ambulanţă SMURD. În incendiu a ars autoturismul în proporţie de 30% (instalaţia electrică a maşinii, piese şi componente din plastic ale motorului).

Valoarea pagubelor a fost evaluată la aproximativ 1.000 lei, iar a bunurilor salvate a fost estimată la 2.000 lei. Incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric la instalaţia electrică.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax