Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO INCENDIU în noaptea de Revelion la o casă din Sohodol. O familie a rămas fără agoniseala de o viață. APEL UMANITAR

Publicat

Acoperișul unei case din localitatea Gura Sohodol, comuna Sohodol, a fost cuprins de flăcări, în noaptea de Revelion, în jurul orei 01.40. 

UPDATE 08.30: Pompierii s-au luptat aproximativ cinci ore cu flăcările. La momentul ajungerii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și mansardei. Au ars aproximativ 200 de metri pătrați de acoperiș și mansardă.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, la fața locului au intervenit pompierii din Câmpeni pentru stingerea focului. Din primele informații nu există victime și nici pericol de propagare la alte locuințe.

Pompierii s-au luptat aproape cinci ore cu focul.

O familie din Gura Sohodol a rămas fără agoniseala de o viață, casa acestora s-a făcut scrum din cauza unui incendiu. Cunoștințele și prietenii acestora s-au mobilizat pe facebook pentru a-i ajuta.

Prietena mea, Lidia Giurgiu , în noaptea de revelion a rămas fără casă. A pornit un incendiu de la acoperiș, a ars mansarda! Toată munca de o viață s-a dus! Putin cu puțin, imi doresc sa o putem ajuta” se arată în apelul făcut pe facebook.

sursă foto: ISU  Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate