Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: INCENDIU la Pianu de Sus. Două locuințe cuprinse de flăcări. Acționează pompierii cu trei autospeciale

Publicat

Pompierii din Alba Iulia și Sebeș acționează, luni seara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Pianu de Sus.

Potrivit ISU Alba, incendiul a fost semnalat pe strada Macului din localitate.


Din informațiile primite de la apelant ar fi vorba despre un incediu izbucnit la o locuință.

Forțe alocate: o autospecială de stingere – Detașamentul de pompieri Alba Iulia, două autospeciale de stingere – Secția de pompieri Sebeș, o autospecială de prim-ajutor (Secția Sebeș).

UPDATE, ora 19.48: Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție la locul indicat, au constatat că ardeau generalizat două locuințe.

Pompierii acționează pentru limitarea propagării incendiului la o a treia locuință și totodată pentru stingerea acestuia în totalitate.

UPDATE, ora 20.07: La incendiu se deplasează și prim adjunctul inspectorului șef, cu Grupa Operativă ISU Alba – 4 ofițeri.


UPDATE, ora 20.55: Incendiul a fost localizat.  Forțele de intervenție lucrează pentru stingerea în totalitate a incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta.

UPDATE, ora 22.00: Incendiul a fost stins. Au fost distruse de flăcări: acoperișurile de la două locuințe, pe o suprafață de aproximativ 150 mp, o anexă folosită pe post de garaj (se afla între cele 2 locuințe) și un autoturism aflat în interiorul anexei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax