Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

INCENDIU pe DN 67C – Transalpina, între Șugag și Tău. Un camion a luat foc, după un scurtcircuit. Pagube de 140.000 de lei

foc

Publicat

Un camion a luat foc miercuri pe DN 67C – Transalpina, între Șugag și Tău. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii de la Garda Sebeș cu o autospecială și  5 subofițeri.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș a intervenit la ora 12.55, pe DN 67C, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocamion, proprietatea lui B.I.

Pompierii militari au acționat cu o austospecială de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Șugag. Ca urmare a acestui incendiu, au ars cabina autocamionului, compartimentul motor, 10 cauciucuri și documente.

în urma intervenţiei, u fost salvate şi protejate bunuri materiale în valoare de aproximativ 90.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 140.000 lei.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă defectarea autocamionului pe timpul exploatării (scurtcircuit electric).

foto: Arhiva Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate