Connect with us
Publicitate

SPORT

Încep reprogramările pentru CS Zlatna. „Aurarii” au meciuri cu Gaz Metan Mediaş II şi FC Cisnădie

Publicat

Divizionara terță CS Zlatna a fost reprogramată pentru jocul cu Gaz Metan Mediaș II. Acesta se va desfăşura marți, 31 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul ”Sparta” din Mediaș.

Trupa lui Ioan Ilie ocupă în acest moment poziţia a 12-a în clasament, conform site-ului FRF.ro, însă „aurarii” se află la egalitate cu Unirea Dej și Gaz Metan II Mediaș. Ioan Ilie consideră că reprogramările sunt corecte, însă faptul că echipa lui a luat ”vacanță” trei săptămâni îl nemulțumește pe tehnicianul Zlatnei. ”Normal că am fost afectați de neprogramări, acum să vedem ce vom face, s-a văzut pauza de trei săptămâni de zile și la ultimul meci, dacă s-a reprogramat meciul de la  Mediaș noi o să-l abordăm la victorie, n-ar fi rău să luam măcar un punct, eu sper puncte”, a declarat Ioan Ilie, antrenor principal CS Zlatna.

Chiar dacă echipa lui este într-o situație delicată, antrenorul grupării din Zlatna speră că echipa lui să evite retrogradarea. ”Avem șanse mari să evităm retrogradarea, avem acasă cu Cisnădie, dacă câștigăm meciul acesta și mai ales că mai sunt două meciuri, șansele sunt mari. E un meci important pentru noi, eu sper ca băieții mei să fie motivați și să fie conștienți că e meci foarte important. Nu e un meci special”, a mai spus Ioan Ilie.

Mihai Dăscălescu: ”Echipa mea trebuie să câștige”

Aflat „în cărți” pentru a promova în Liga a II-a, antrenorul lui FC Cisnădie, Mihai Dăscălescu nu concepe alt rezultat decât victoria. ”Încerc să vin să câștig meciul cu Zlatna. O să întâlnim echipa pe care am antrenat-o în turul campionatului, dar eu trebuie să câștig, echipa mea trebuie să câștige cele trei puncte ”, a declarat Mihai Dăscălescu.

CS Zlatna și FC Cisnădie se vor întâlni vineri, pe Stadionul ”Minaur” din Zlatna, de la ora 18.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax