Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Începe procesul crimei de la o cafenea din Sebeș, la Tribunalul Alba. A fost fixat un prim termen de judecată

Publicat

stancu valer (2)

Începe procesul crimei de la o cafenea din Sebeș. Un prim termen de judecată a fost fixat la Tribunalul Alba și prima ședință va avea loc în data de 22 octombrie. Acțiunea a fost înregistrată în data de 6 iulie 2018. În urma cercetărilor efectuate, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au realizat rechizitoriul și l-au acuzat pe Valer Stancu de omor.

În data de 16 mai 2018, în fața unei cafenele din Sebeș, Valer Stancu, în urma unui conflict spontan cu victima l-ar fi înjunghiat pe acesta cu un cuțit în zona toracică, și a fugit în timp ce trupul fără suflare a celui lovit a rămas căzut la pământ.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: CRIMĂ la Sebeş. Un tânăr de 32 de ani a murit, după ce a fost înjunghiat, în plină stradă, de un bărbat

Procurorii de pe lângă Tribunalul Alba au efectuat cercetări timp de două luni de zile, un timp scurt dar trebuie luat în considerare că suspectul și-a recunoscut de la bun început fapta.

CITEȘTE ȘI: CRIMA de la o cafenea din Sebeș: Cine era tânărul care a fost înjunghiat mortal pe terasa localului din Sebeș

Valer Stancu a stat în tot acest timp peste 90 de zile în arest preventiv.

În urma cercetărilor efectuate procurorii  Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au  realizat rechizitoriul și l-au acuzat pe bărbat de omor.

ART 188 Codul Penal:  Uciderea unei persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 10 la 20 de ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

Victima crimei avea doar 32 de ani şi locuia în comuna Pianu. Tânărul era căsătorit de doar 10 zile.

Adrian Ilie Bercuciu, zis Adiţă a murit la puţin timp după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit. Tânărul, care a lucrat în trecut ca și bodyguard, s-a căsătorit în data de 6 mai 2018.

În noaptea de după săvârșirea crimei, cabana din Pianu a  lui Valer Stancu a fost incendiată de persoane necunoscute.

CITEȘTE ȘI: Cabana autorului crimei de la Sebeș, INCENDIATĂ în noaptea de miercuri spre joi. Focul a fost pus intenționat

Precizăm că punerea sub acuzare face parte din procesul penal și nu poate  sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Georgiana

    marți, 09.10.2018 at 19:03

    Forta Valer!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax