Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Începerea noului an școlar, printre șantierele din Alba Iulia. Măsuri pentru traficul rutier și pietonal, anunțate de Primărie

Publicat

Primăria Alba Iulia a anunțat măsurile ce urmează să fi luate odată cu începerea noului an școlar, în zona unităților de învățământ din municipiu unde se desfășoară lucrări la infrastructura rutieră. 

Reprezentanții administrației locale au precizat pentru Alba24 că în ședința de marți, cu firmele care lucrează pe loturile de mobilitate, s-a stabilit ca în toate zonele din proximitatea unităților școlare unde sunt șantiere deschise accesul spre școli va fi prioritar, va fi amenajat, iar utilajele vor lucra strict în zona casetelor.

De asemenea, acolo unde trotuarele nu sunt încă pavate, vor fi amenajate cu balast și griblură, provizoriu.

Pe lângă aceste lucruri, traficul din intersecțiile va fi dirijat de către Poliția Rutieră și Locală, acolo unde se impune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

 1. Sifredi

  miercuri, 06.09.2023 at 19:29

  Ar trebui sa verifice politia in hal se circula pe bulevardul revolutiei, in unele intersectii din zona cetate semnele de circulatie nu exista la toate intrarile in intersectie, astfel dintr o parte e sens giratoriu din alta nu. Mare mie mirarea cum de nu au fost pana acum accidente grave. Cel mai bun exemplu intersectia bulevardului revolutiei cu vasile goldis.

 2. A

  joi, 07.09.2023 at 21:21

  E și tu acuma … ne descurcam …
  Fa sesizare sa vezi răspuns, se lucrează o să anunțăm firma care lucrează în zona, de zici că au dat orașul pe mana unor firme și ei nu mai au nici o putere … mă mir că pe Revolutiei nu a plătit nimeni parcare și să își lase mașina în drum că după semnele de circulație e ok … oare îndrăznesc să o ridice?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax