Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare cu suspendare pentru traficantul de droguri din Întregalde care a cumpărat „cocaină” cu Bitcoin

Publicat

Doi ani de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității a primit Beniamin Meteșan, tânărul de 21 de ani care a încercat să-și dezvolte o afacere cu droguri în zona Întregalde. Beniamin sau Beleaua, cum se autointitulează, se va afla sub supraveghere timp de trei ani și va trebui să declare schimbările de domiciliu.

VEZI: Povestea unei afaceri cu droguri din Alba. ”Cocaină” cumpărată cu Bitcoin și ofițeri acoperiți pe Facebook

„Condamnă pe inculpatul Meteşan Nicolae Beniamin, …, la pedeapsa de:

– 1 an şi 6 luni închisoare şi 1 an interzicerea drepturilor, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în modalitatea oferirii fără drept, (…), în modalitatea cultivării fără drept (…), aplică inculpatului Meteşan Nicolae Beniamin pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare la care se adaugă un spor de 6 luni, reprezentând o treime din cuantumul celei de a doua pedepse, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare şi 1 an interzicerea exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a şi b Cp. În baza art. 91 alin. 1 Cp dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe o durată de 3 ani, ce constituie termen de supraveghere pentru condamnat. Pe durata termenului de supraveghere, inc. Meteşan Nicolae Beniamin trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la serviciul de probaţiune, la datele fixate de acesta;

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă;

Meteşan Nicolae Beniamin nu are dreptul să părăsească teritoriul României, fără acordul instanţei. Meteşan Nicolae Beniamin va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul primăriei Comunei Stremţ sau în cadrul Primăriei Oraşului Teiuş”, scrie în soluționarea pe scurt.

Tânărul din Întregalde a încercat să se apuce de afaceri cu droguri. A fost interesat mai ales de canabis și cocaină, pe care a achiziționat-o cu Bitcoin. În realitate însă, nici cocaina nu era ce credea el că este, nici recolta de canabis nu i-a prea ieșit, după ce mama sa i-a turnat apă fierbinte peste plante, în schimb a fost prins de DIICOT și BCCO Alba Iulia… pe Facebook. Cu toate acestea, a reușit să producă ”iarbă” în grădina și curtea casei părintești, situate într-un sat din județul Alba, cu semințe cumpărate de pe internet. Mai mult, acesta se consideră unul dintre distribuitorii importanți din zonă, având mai mulți băieți care lucrează pentru el. În viitor, dorește să-și extindă afacerea și pe cocaină, pe care să o aducă din afară. De asemenea, ar vrea să importe canabisul din străinătate, unde este foarte ieftin, după care să-l vândă angro, se arată în rechizitoriul întocmit de procurori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax