Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare cu SUSPENDARE pentru un bărbat din Alba care a încercat să violeze o tânără. Cum a reușit să se salveze femeia

Publicat

politie noaptea

Închisoare cu suspendare – asta au decis magistrații Judecătoriei Alba Iulia pentru un bărbat, care a încercat să violeze o tânără, pe o stradă din Galda de Jos. 

Magistrații au considerat că o pedeapsă de 2 ani, 11 luni și 20 de zile cu suspendare și 150 de ore de muncă în folosul comunității sunt de ajuns pentru Daniel P. care în trecut a mai avut probleme cu legea. 

O primă sentință a fost dată de magistrații Judecătoriei Alba Iulia în data de 20 decembrie 2021, însă procurorii din Alba au făcut apel, iar dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Alba Iulia.

A încercat să violeze o tânără după ce a văzut-o într-o benzinărie

Potrivit surselor alba24.ro, tânăra de 24 de ani a mers în noaptea de 9 spre 10 iulie 2021, la benzinăria din Galda de Jos pentru a cumpăra câteva produse. La benzinărie se afla și Daniel care a observat-o pe tânără.

După ce tânăra a a ieșit din benzinărie, Daniel a urmărit-o și a abordat-o pe aceasta. La un moment dat, când tânăra și-a dat seama de intențiile acestuia a fugit, însă a fost prinsă de Daniel și transă înspre râul Galda.

Tânăra a avut puterea să strige după ajutor, iar strigătele au fost auzite de mai mulți vecini care au ieșit cu lanternele afară. Când și-a dat seama că poate fi prins acesta a fugit de la fața locului.

CITEȘTE ȘI: Tânăr din Poiana Galdei, REȚINUT pentru tentativă de viol. Ar fi încercat să agreseze sexual o tânără, noaptea, pe stradă

A fost prins și reținut de polițiști o zi mai târziu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 iulie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Poiana Galdei, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă de viol.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în noaptea de 9/10 iulie 2021, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Galda de Jos, ar fi încercat să constrângă o tânără de 24 de ani, din comuna Galda de Jos, să întrețină cu el raporturi sexuale.

De atunci a stat în arest preventiv, la Penitenciarul Aiud.

Trecut violent – a bătut cu o bară metalică un alt bărbat

Daniel nu este la prima întâlnire cu legea penală. În 2019, acesta a bătut un alt tânăr cu o bară metalică.

Potrivit motivării instanței, ”pe fondul unui conflict spontan, inculpatul l-a alergat pe V. pe terasa barului și spre interiorul acestuia până în zona barului, lovindu-l pe acesta în repetate rânduri cu o țeavă metalică, în zona capului, la nivelul corpului și a membrelor, producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale. Încercând să scape de inculpat, persoana vătămată a pătruns în interiorul barului și a ținut de ușa acestuia pentru a opri atacul declanșat, iar la un moment dat s-a refugiat după tejgheaua barului împingând-o pe martora M în fața agresorului”, se arată în documentul citat.

Pedeapsă cu amânare

Pentru fapta descrisă mai sus, bărbatul a fost condamnat în 31 septembrie 2021, la mai bine de trei ani de la comiterea faptei și după ce a încercat să o violeze pe tânără.

Tot magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat la 9 luni de închisoare cu amânare.

Pedeapsa cu suspendare pentru tentativă de viol

În data de 20 decembrie judecătorii din Alba Iulia au decis să îl condamne:  la pedeapsa închisorii de 2 ani şi 8 luni sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol (…) instanţa anulează amânarea aplicării pedepsei de 9 luni (…) Descontopeşte pedeapsa rezultantă aplicată prin Sentinţa penală nr. 437/31.08.2021, (…) în pedepsele individuale de 8 luni, respectiv 3 luni.

”(…) contopeşte pedepsele de 2 ani şi 8 luni, 8 luni şi 3 luni, se va aplica pedeapsa cea mai grea, de 2 ani şi 8 luni închisoare, la care se va adăuga un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite, mai precis un spor de 3 luni şi 20 zile (8 luni+3 luni = 11 luni; 11 luni x 30 zile : 1/3 = 3 luni şi 20 zile), urmând ca inculpatul să execute o pedeapsă de 2 ani 11 luni şi 20 zile. În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani,(…)”, se arată în sentința pe scurt a Judecătoriei Alba Iulia.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dobitocul

    miercuri, 12.01.2022 at 20:06

    Boul trbuie castrat si spoi dat pe mina puscariasilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax