Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba care și-a agresat sexual fetița. În primă instanță avea condamnare cu executare

Publicat

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au decis că un bărbat care și-a agresat sexual fetiția de doar 9 ani să primească închisoare cu suspendare, după ce acesta a fost condamnat în primă instanță la o pedeapsă cu executare.

Mai exact, bărbatul din Alba Iulia a fost condamant în data de 17 martie 2022, la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare de magistrații Judecătoriei Alba Iulia, dar în apel, magistrații instanței superioare au schimbat sentința.

Au admis apelul bărbatului și l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală.

Magistrații din prima instanță de judecată au scos în evidență curajul fetei de a-și înfrunta tatăl și de a spune ce a pățit.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Alba Iulia, condamnat la închisoare după ce și-a agresat sexual fetița. Fata a povestit bunicii tot ce s-a întâmplat

Faptele s-au petrecut într-o locuință din Alba Iulia, în anul 2020. Fetița este copilul rezultat dintr-o relație de concubinaj a tatălui cu o femeie. Însă, bunica minorei a reușit să obțină custodia fetei.

Agresiunea sexuală s-a petrecut chiar în locuința bunicii.

Mai exact, la un moment dat, potrivit surselor juridice alba24.ro, tatăl a venit în vizită la fata iar bunica a plecat la cumpărături.

Atunci tatăl a agresat-o pe minoră, ar fi atins-o în diferite zone ale corpului, fapt pentru care fata s-a speriat. Când bunica s-a întors, tatăl a plecat, iar minora i-a povestit bunicii ceea ce s-a întâmplat.

Bunica a raportat cazul la poliție, un dosar penal a fost întocmit pe numele bărbatului și mai apoi a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală.

Sentința magistraților Curții de Apel Alba Iulia a fost dată în 22 iulie 2022 și este definitivă.

”admite apelul formulat de inculpatul  împotriva sentinței penale din 17.03.2022 pronunțată în dosarul de Judecătoria Alba Iulia, pe care o desființează în parte, sub aspectul omisiunii stabilirii legii penale mai favorabile, al individualizării pedepsei principale aplicate inculpatului apelant, al modalității de individualizare a executării pedepsei și al stabilirii momentelor de la care începe executarea pedepselor complementare și accesorii și, procedând la judecarea cauzei în aceste limite: Reduce pedeapsa aplicată inculpatului pentru infracțiunea de agresiune sexuală prevăzută de la 4 ani și 6 luni închisoare la 3 ani închisoare.  dispune suspendarea executării sub supraveghere a pedepsei de 3 ani închisoare aplicate inculpatului”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    sâmbătă, 23.07.2022 at 18:18

    Foarte rău! I-a dat cu suspendare să poată să mai facă și cu alte fetițe?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax