Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Incident în sediul Poliției Locale din Alba Iulia. Arma unui polițist s-a descărcat accidental

Publicat

sediu politia locala

Pistolul unui polițist local din Alba Iulia s-a descărcat accidental în sediul Poliției Locale, au precizat pentru Alba24 reprezentanții primăriei. Purtătorul de cuvânt al instituției, Robert Roman, a spus că nimeni nu a fost rănit. 

Incidentul a avut loc marți, 12 septembrie 2019 însă nu a fost făcut public nici de către primărie, nici de către IPJ Alba, care face verificări în acest caz.

Robert Roman a confirmat că a existat un incident la preluarea armei de la standul de verificare al armamentului din sediul Poliției Locale Alba Iulia. O armă din dotarea unui polițist s-a descărcat accidental, iar încărcătura era cu glonț de cauciuc.

 

”În acest caz a fost deschisă cercetarea administrativ disciplinară. A fost anunțat și IPJ Alba pentru a efectua verificări în acest caz” a spus Robert Roman, care a adăugat că polițistul nu a mai fost implicat în alte incidente asemănătoare. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax