Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Incident într-un hotel din Alba Iulia: Tânără care practica prostituția, violată și amenințată cu moartea de un individ periculos

Publicat

O tânără care practica prostituția la Alba Iulia a fost violată și amenințată cu moartea de un individ periculos. Este vorba despre Ioan M., un bărbat de 51 de ani din Hunedoara, cu un trecut periculos. 

Tânăra a fost violată într-o cameră, a Hotelului Cetate din Alba Iulia. Incidentul extrem de grav s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024.

Acesta a fost condamnat în trecut pentru viol, omor, tâlhărie și alte fapte penale grave. Bărbatul a fost arestat preventiv în data de 30 ianuarie 2024, iar recent procurorii au început acțiunea penală față de acesta.

CITEȘTE ȘI: Bărbat în vârstă de 50 de ani arestat preventiv: A violat într-un hotel din Alba Iulia o tânără. Precizările poliției

Cazul extrem de grav a fost comunicat de reprezentații Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Violată și amențată cu moartea într-o cameră de la Hotel Cetate

Ca urmare a cercetărilor desfășurate în cadrul unui dosar penal cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de viol, la data de 30.01.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din. mun. Hunedoara.

Anterior, la aceeași dată, față de inculpat a fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore. S-a reținut astfel că în noaptea de 29/30.01.2024, persoana vătămată, care desfășura activități de prostituție, aflându-se într-o cameră din Hotel Cetate, a fost constrânsă de inculpat (recidivist, condamnat în
trecut pentru infracțiuni de omor deosebit de grav, viol, lipsire de libertate în mod ilegal, evadare și tâlhărie calificată) să întrețină relații sexuale în multiple modalități, inculpatul folosind un cuțit pe care l-a apropiat de persoana vătămată, inclusiv în zona coastelor și amenințând victima cu moartea, chiar în condițiile în care persoana vătămată i-a cerut în mod repetat să o lase să plece.

Bărbatul arestat preventiv pentru 30 de zile

La data de 30.01.2024, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de luarea măsurii arestării preventive față de inculpatul aflat în stare de reținere, pentru o perioadă de 30 de zile, cererea fiind admisă.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, trimiterea în judecată și luarea măsurilor preventive reprezintă etape procesuale prevăzute de codul de procedură penală, iar măsurile preventive au ca scop asigurarea bunei desfășurări a procesului penal, împiedicarea sustragerii inculpatului de la urmărirea penală sau judecată, precum și prevenirea săvârșirii de noi infracțiuni, iar toate aceste măsuri nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax