Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Indemnizaţie de hrană pentru angajaţii Ministerului de Finanţe. Care este valoarea sumei pe care o primesc lunar

Publicat

bani

Angajaţii din Ministerul de Finanţe primesc indemnizaţie de hrană, lunar, în valoare de 346,66 lei. Ministrul Orlando Teodorovici a semnat, miercuri, ordinul pentru acordarea acesteia.

Ordinul ministrului de Finanțe nr. 1073, emis pe 6 februarie, stabilește: „În anul 2019 se acordă lunar, personalului din cadrul Ministerului Finanțelor Publice, indemnizația de hrană, reprezentând a 12-a parte din două salarii de bază minime brute pe țară garantate în plată”.

Indemnizația, în valoare de 346,66 lei/lună, se plătește odată cu salariul de bază și se acordă proporțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară celei în care se face plata.

Ordinul mai prevede că indemnizația de hrană nu se acordă persoanelor care ocupă funcții de demnitate publică.

Norma de hrană, reprezentând două salarii minime pe economie, anual, a fost anunţată a fi acordată de la 1 ianuarie 2019, pentru toți angajații la stat. Aşa declara, în decembrie,  ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 08.02.2019 at 20:47

    Pe baza carui studiu Pacaliciul cu parul sur a hotarat ca angajatii de le finante sunt niste subnutriti ? Asistatii sociali nu merita, ca astia tot timpul sunt pusi pe stat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax