Connect with us
Publicitate

Uncategorized

INFORMARE METEO: Caniculă în weekend, în toată ţara. Temperaturi maxime de până la 36 de grade Celsius

Publicat

CaniculaPerioadele de instabilitate atmosferică sunt urmate, în weekend, de vreme deosebit de caldă. Administraţia Naţionala de Meteorologie anunţă că în perioada 13-15 iunie vor fi temperaturi ridicate şi condiţii de disconfort termic în toată ţara.

În zilele de 13, 14 şi 15 iunie (sâmbătă, duminică şi luni) vremea va fi călduroasă în toată ţara, local caniculară la început în regiunile vestice şi sud-vestice, apoi în sudul şi în estul ţării.

Se vor înregistra temperaturi maxime de până la 35-36 de grade, izolat chiar 37 de grade în Lunca Dunării, iar indicele de disconfort temperatura-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

În judeţul Alba, temperaturile vor urca doar până la valori de 30-31 şi izolat 32 de grade Celsius, însă va fi foarte cald pentru această perioadă a anului.

În plus, sunt posibile furtuni locale.

Citeşte şi SĂNĂTATE.ALBA24: 5 alimente care nu trebuie să lipsească din meniu în zilele caniculare. Ce recomandă nutriţioniştii

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax