Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

INFORMARE METEO: Ploi şi precipitaţii mixte, în centrul, nordul şi vestul ţării, până duminică. Ninsori viscolite, la munte

Publicat

ploaie 3 meteoAdministraţia Naţională de Meteorologie a actualizat informarea de vreme nefavorabilă. Până duminică seara, sunt aşteptate ploi şi precipitaţii mixte, dar şi ninsori la munte, precum şi intensificări ale vântului.

În perioada 18 martie, ora 4.00 – 19 martie, ora 23.00, în vestul, centrul și nordul țării va ploua pe arii extinse și vor fi intervale de timp în care ploile vor fi în general moderate cantitativ, astfel încât se vor cumula cantități de apă de 15-20 l/mp și izolat peste 30 l/mp. Sâmbătă, 18 martie, dimineaţa, în Maramureș și în Transilvania trecător vor fi și precipitații mixte.

În restul teritoriului ploile, mai ales averse, vor avea caracter temporar și se vor semnala local.

În zona montană vor fi precipitații local însemnate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, mai ales la altitudini de peste 1500 m și vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 50-70 km/h, iar pe creste peste 80-90 km/h, viscolind sau spulberând zăpada.

Intensificări temporare ale vântului vor fi și în celelalte zone, în special pe parcursul zilei de duminică (19 martie), cu viteze mai mari în sudul țării, inclusiv în zona municipiului București.

sursa: meteoromania.ro

foto: Ionuţ Văidean

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax