Connect with us
Publicitate

Uncategorized

INFORMARE METEO: Vreme caniculară până LUNI. Disconfort termic în zonele de câmpie, deal şi podiş

Publicat

Meteorologii anunţă că duminică şi luni, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, iar, local, va fi caniculă. Se va resimţi disconfort termic mai ales în zonele de joasă altitudine. În judeţul Alba, temperaturile maxime urcă până la 32 de grade, însă cerul va însorit spre parţial noros. Luni, sunt posibile şi ploi sau furtuni locale.

În intervalul 3-4 august, vremea va fi călduroasă în toate regiunile, local caniculară în cursul după-amiezelor, în special în sudul şi estul Moldovei, Dobrogea şi cea mai mare parte a Munteniei, unde se vor înregistra temperaturi maxime de 35-36 de grade, iar izolat chiar 37 de grade.

Citeşte şi 5 alimente care nu trebuie să lipsească din meniu în zilele caniculare. Ce recomandă nutriţioniştii

Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie şi pe arii restrânse în cele de deal şi de podiş.
În cursul zilei de marţi 5 august, în sud-estul ţării vremea se va menţine caniculară, cu temperaturi maxime în jurul valorii de 35 de grade şi disconfort termic ridicat.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax