Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Informare meteorologică: CANICULĂ și disconfort termic în toată ţara. MIERCURI, CEA MAI FIERBINTE ZI din acest an

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni 11 august, o informare de caniculă, valabilă începând de marți 12 august până joi 14 august, la nivelul întregii țări. De asemenea, miercuri, 13 august, se anunţă a fi cea mai caldă zi din acest an. În judeţul Alba, maximele ajung la valori de 34-35 de grade Celsius.

Citeşte şi SĂNĂTATE.ALBA24: 5 alimente care nu trebuie să lipsească din meniu în zilele caniculare. Ce recomandă nutriţioniştii

Valul de căldură se va intensifica treptat în toată țara în intervalul 12-14 august, iar vremea va fi călduroasă.

În zonele de câmpie și de podiș va fi caniculă, se vor înregistra temperaturi maxime, în general, între 35 și 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

Conform meteorologilor, valul de căldură va persista până la sfârșitul săptămânii, iar în funcție de evoluția și intensitatea sa, Administrația Națională de Meteorologie va actualiza informarea emisă luni.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax