Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

InfoTrafic: Circulație îngreunată pe DN7 – Valea Oltului la Boița din cauza lucrărilor. Rute alternative și recomandările Poliției

Publicat

Poliția Rutieră Sibiu atenționează că în această perioadă, pe DN 7 Valea Oltului se fac lucrări la carosabil în zona localității Boiția, iar traficul rutier este îngreunat.

”Astăzi, pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 248+600m – 249+400m, pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, se așterne covor asfaltic. Lucrările sunt estimate a fi efectuate în intervalul orar 12:00 – 20:00, iar deplasarea autovehiculelor se va face alternativ, dirijat cu piloți de trafic și semaforizat, pe timp de seară/noapte.

În aceste condiții, polițiștii rutieri atenționează cu privire la creșterea timpilor de așteptare în trafic prin crearea unor coloane de mașini care intenționează să traverseze Valea Oltului”, potrivit IPJ Sibiu.

Poliția reamintește conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire și să respecte cu strictețe semnalizarea rutieră dar și indicațiile polițiștilor rutieri care dirijează traficul în zonă.

Nu în ultimul rând, le recomandă celor care intenționează să se deplaseze pe Valea Oltului să își aloce călătoriei o marjă de timp mai mare din cauza întârzierilor provocate de trafic.

Rute alternative:

  • DN 1 Sibiu – Brașov
  • DN 7C Transfăgărășan (este necesară echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă)

Lucrările anunțate de CNAIR

Potrivit CNAIR, în zona localității Boița se fac ucrări de consolidarea sectorului DN7

  • așternere asfalt
  • turnare beton protecție
  • săpătură fundație pentru extindere podeț
  • așternere piatră spartă pentru extindere drum
  • profilare taluz.

Termenul contractual pentru finalizarea lucrării este luna decembrie a acestui an.

În zona de desfășurare a șantierului, pe sectoare de 200 – 300 de metri, circulația se desfășoară alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare.

sursă foto: Compania de Administrare a Infrastructurii Rutiere (Facebook)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax