Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Infotrafic: Ninge viscolit, cu depunere de strat de zăpadă pe suprafața carosabilă, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva

Publicat

Ninge viscolit sâmbătă dimineața, cu depunere de strat de zăpadă pe suprafaţa carosabilă, pe Autostrada A1 Sibiu – Deva. În zona montană din Alba și alte opt județe sunt precipitații sub formă de ninsoare sau lapoviță. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române, sâmbătă dimineața nu erau semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că sâmbătă dimineața nu erau semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui accident rutier.

Ninge viscolit, cu depunere de strat de zăpadă pe suprafața carosabilă în județele:

  • Bistrița-Năsăud: DN 17 Pasul Tihuța și DN 17C Dealul Ștefăniței
  • Maramureș: DN 17 Pasul Prislop
  • Suceava: DN 17 Vatra Dornei – Poiana Stâmpei
  • Autostrada A1 Sibiu – Deva.

Sunt precipitații sub formă de ninsoare sau lapoviță în zona montană a județelor Alba, Arad, Bihor, Brașov, Cluj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinți.

Se acționează cu utilaje de deszăpezire în aceste zone.

Din cauza vântului, sunt suspendate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

Vezi și Ciclon polar și furtună cu forța unui uragan, înainte de Crăciun. România nu este ferită de impactul cu furtuna PIA

Conducătorii auto sunt sfătuiți ca înainte de a pleca la drum să se informeze cu privire la restricțiile de trafic și la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze autovehiculele cu anvelope de iarnă, chiar cu lanțuri dacă situația o impune!

„Sporiţi atenţia la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitaţi oprirea sau staţionarea în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

Nu vă angajaţi în depăşirea coloanelor de autovehicule și permiteți accesul utilajelor de deszăpezire!

Adoptați o manieră prudentă de conducere şi să evitați orice manevră riscantă, asigurându-vă constant, pe tot parcursul traseului”, au transmis polițiștii.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax