Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Inițiativa civică ”Fără penali în funcții publice”, la vot în Parlament. Florin Roman: ”Nu o murdăriți cu sigle de partid”

Publicat

Deputatul de Alba, Florin Roman, a intervenit marți la dezbaterea parlamentară legată de inițiativa ”Fără penali în funcții publice”, imediat după liderul USR, Dan Barna.

Roman a insistat că este o inițiativă civică și a cerut să nu fie ”murdărită” cu sigle de partid. 

„Suntem în faţa unui moment autentic istoric. (…) Fiecare pas a fost o luptă. Iată că am ajuns în acest moment în care mai trebuie să facem doi paşi. (…) Încurajez să facem aceşti paşi. În privinţa alegerilor, îndemn cetăţenii să se pronunţe asupra acestei iniţiatice de igienă morală”, a spus Dan Barna.

”Mi-aș fi dorit ca această inițiativă să nu fie pătată politic. Cei care au semnat, au primit un cap de tabel, fără sigle politice. Lăsați-o să rămână civică, nu o murdăriți cu sigle de partid” a spus Roman.

Deputatul a mai explicat că votarea acestei inițiative nu presupune automat intrarea ei imediată în vigoare. Acesta a spus că sunt mai mulți pași de urmat până când va fi aplicată și probabil că va fi amânată mult timp după termenele normale.

După intervenția lui Roman, reprezentanții PSD au anunțat că vor vota inițiativa și că ei au fost cei care au pus-o pe ordinea de zi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax