Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înot pentru copii de la 1 noiembrie, la Bazinul Olimpic din Alba Iulia. PROGRAM și PREȚ ABONAMENT

Publicat

Bazinul Olimpic Alba Iulia

De la 1 noiembrie 2018, la Bazinul Olimpic Alba Iulia va începe activitatea de inițiere înot copii, cu instructori angajați de Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia. Abonamentul poate fi procurat de la casieria Bazinului Olimpic Alba Iulia și costă 250 lei pentru 10 ședințe, preț care include și intrarea în bazin.

Valabilitatea abonamentului este de 30 de zile. Abonamentul este netransmisibil, iar pierderea lui duce la pierderea ședințelor rămase neefectuate.

Orarul de inițiere este de luni până vineri, între orele 17-20 pe culoarul 1 și 17-19 pe culoarul 8.

Pentru obținerea abonamentului este nevoie de adeverință medicală de la medicul de familie care sa ateste starea de sănătate, respectiv că beneficiarul nu suferă de boli transmisibile sau afecțiuni în care este contraindicată practicarea înotului.

Pe lângă cei patru instructori angajați, ceilalți instructori externi își vor putea desfășura în continuare cursurile de inițiere, în conformitate cu Regulamentul de organizare și funcționare a Bazinului olimpic aprobat prin HCL 313/28.08.2018, cu închirierea culoarului la prețul de 200 lei/oră, de luni până sâmbătă, între orele 7-17.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax