Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Înşelăciune “cu scenariu” într-un magazin din Roşia de Secaş. Trei persoane din Cluj sunt cercetate de poliţişti după ce au păcălit o vânzătoare

Publicat

pol

Proprietara unui magazin alimentar din comuna Roşia de Secaş a fost “victima” unor persoane din Huedin care au reuşit să “cumpere gratis” mezeluri din locaţia respectivă. Au fost prinşi însă de poliţişti, care i-au identificat în trafic, într-un autoturism.

Duminică, la ora 15.15, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din comună, cu privire la faptul că în jurul orelor 15.10 a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi imediat la faţa locului, a rezultat că duminică după-amiaza, în magazinul alimentar al femeii au intrat un bărbat şi două femei care au solicitat să fie serviţi cu mezeluri în valoare de 40 de lei, prezentând pentru plată o bancnotă de 500 de lei.

După primirea restului de 460 lei, cei trei au refuzat mezelurile, pe motiv că nu le-a fost restituit corect restul, iar marfa este prea scumpă.

Profitând de neglijenţa şi emoţia vânzătoarei, au părăsit magazinul atât cu restul de bani primit, cât şi cu bancnota de 500 de lei restituită de vânzătoare.

Cu ajutorul indiciilor furnizate de victimă şi martori, poliţiştii au stabilit caracteristicile autoturismului şi traseul de deplasare a celor trei suspecţi, iar aceştia au fost identificaţi şi opriţi în trafic, cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 7 Poliţie Rurală Şpring.

Pe numele lui M. Lina, de 46 de ani, M. Dorel, de 47 de ani şi M. Floarea, de 34 de ani, toţi din oraşul Huedin, judeţul Cluj, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi a fost restituit persoanei păgubite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax