Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Inspectoratul de Poliție Județean Alba contractează servicii de reparație și întreținere a autovehiculelor din dotare

Publicat

masini noi autospeciale IPJ Alba Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează licitaţie publică pentru atribuirea contractului privind serviciile de reparare şi întreţinere a autovehiculelor din parcul auto propriu.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu sediul în municipiul Alba Iulia, strada I.C.Brătianu, nr. 1, a demarat procedura de cerere de ofertă pentru achiziţionarea de „Servicii de întreţinere şi reparaţii tehnice a autovehiculelor din dotarea IPJ Alba”.

Valoarea estimată a serviciilor este cuprinsă între 22.000 şi 538.310 lei iar perioada previzionată pentru desfășurarea acordului este de 18 luni.

Ofertele pot fi transmise la adresa instituţiei, strada I.C. Brătianu, nr 1 B, Alba Iulia, cod poştal 510118, până la data de 31 august 2015.

Anunţul privind procedura de achiziţie a fost publicat în S.E.A.P., la data de 14 august 2015, împreună cu documentaţia aferentă, iar cererii de ofertă i-a fost atribuit numărul 377892.

Relaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul instituţiei, la telefon 0258.806161 int. 20239 sau prin email: achizitii@politiaalba.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax