Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Întâlnire emoționantă la Alba Iulia. Un bebeluș și-a cunoscut eroii: șoferii care au donat 25.000 de euro pentru operația sa

Publicat

Ilie Matei, ”omul șoselelor”, a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare extrem de emoționantă care a avut loc în weekendul ce a trecut, la Alba Iulia, la festivalul camioanelor din Șanțurile Cetății. 

Este vorba despre o întâlnire cu Tudor și părinții săi. Cine este Tudor? Este copilașul despre care Ilie a povestit în interviul acordat pentru alba24.ro. Copilașul pentru care comunitatea de șoferi profesioniști din România a donat 25.000 de euro pentru o operație de inimă.

”Este și cazul unui coleg șofer al cărui bebeluș s-a născut cu o problemă gravă la inimă, iar doctorii i-au dat șanse mici de supraviețuire. Familia avea nevoie de 25 de mii de euro pentru o operație, iar, în jurul Crăciunului, șoferii au început să strângă donații.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: De vorbă cu Ilie Matei – ”Omul Șoselelor”, la Alba Iulia. Despre șoferi profesioniști cu bune, cu rele și povești de viață

Banii au fost strânși, iar sâmbătă, 6 august, familia a venit din Roman tocmai la Alba Iulia pentru a-i întâlni pe cei din comunitate. Au stat o oră, s-au întâlnit cu șoferii care au donat și au plecat înapoi acasă”, spunea Ilie Matei în interviul acordat pentru alba24.ro.

O mare parte din bani au fost donați de Florin Tomuța, organizatorul festivalului din Alba Iulia, a precizat Ilie Matei.

Operația de inimă a fost un succes. În weekend, părinții lui Tudor au venit alături de acesta pentru a-i întâlni pe cei care au donat pentru operația sa.

Redăm mai jos postarea de pe Facebook a lui Ilie Matei:

”M-am simțit zilele acestea ca un copil aruncat într-o cameră imensă, plină de jucării… asta a fost pt mine în câteva cuvinte, atmosfera de la Truck Tunning Art.
Cei câteva mii care ați fost prezenți la eveniment cred că mă înțelegeți perfect.

Cel mai emoționant moment pentru mine, ca om, însă a fost altul …

Recunosc că nu sunt cea mai emotivă persoană si la un moment dat, sâmbătă la amiază, în toată atmosfera aia incendiară, am reușit să ne strecurăm câțiva la o masă, la umbră, împreună cu organizatorii Romanian PRO Driver Competition, să povestim despre ceea ce urmează să se întâmple la București, pe 27-28 august.

Vă dati seama că pentru un simplu șofer ca mine, să particip la TTA Alba Iulia, să primim atâta atenție și amabilitate din partea organizatorului Tomiflex, iar în aceeași zi să te afli la masă cu echipa prietenilor de la INFOTRUCKER care organizează concursul șoferilor profesioniști la București, este ceva la care nu visam acum câțiva ani când am început să scriu despre viața mea și a voastră pe șosele.

Mă gandeam că nu se poate mai bine de atât… dar ce a urmat nu pot descrie în cuvinte…
Doi tineri cu un copil în brațe s-au apropiat de masa noastră… Parcă îi știam de undeva, dar în toată agitația aia nu puteam rula clar filmul…

Tatăl copilului a spus doar atât:
El este Tudor….
N-am știut cum să reacționez, de la 40° cât erau în acel moment mi-a crescut temperatura la punctul de fierbere al apei…. știam exact cine este Tudor… și știți și voi cine este Tudor.

Tudor este copilul căruia doctorii îi dădusera 6 luni de viață înaintea sărbătorilor de iarnă.
Tudor este același copil care v-a mobilizat pe mii dintre voi și am reușit împreună să adunăm pentru el suma de 25.000 euro pentru a putea fi operat la clinica din Turcia!
Tudor era acolo și zâmbea la noi!!

Mi-am mușcat buza ca să nu îmi dea lacrimile!!
Părinții au venit de la Roman direct la festival pentru a ne mulțumi că băiatul colegilor noștri este în viață datorită vouă!!

Paradoxul este că, atunci când am anunțat că avem nevoie de ajutor pentru operația micuțului, primul om care mi-a dat mesaj ca să ajute a fost Florin Tomuța, organizatorul evenimentului Truck Tunning Art.

Alături de domnul Alex Păun, administratorul Blue River, au făcut cea mai mare donație în acel caz.

Ambii mi-au cerut să nu pomenesc numele lor, dar mi-ar fi rușine să ascund chestia asta vreodată.

Nu există coincidențe pe lumea asta; Tudor, care avea speranța de viață minimă acum 8 luni, se afla râzând alături de miile de oameni care cinsteau și se bucurau de sărbătoarea meseriei părinților lui.

Mare parte din oamenii prezenți acolo au fost salvarea lui, însuși organizatorul fiind primul care a reacționat!!

Cu mândrie vă povestesc chestia asta și îmi tremură mâinile când o scriu!!

Acest copil zâmbește datorită vouă, toți cei care vă câștigați pâinea de pe urma unui volan… și a fost acolo la sărbătoarea noastră, provocându-mi frică, când mă gândesc la câte am putea realiza împreună precum în cazul lui!

Tudor este dovada clară că pe șosele ne avem doar unii pe ceilalți!!”, a scris Ilie Matei pe Facebook.

sursă foto: Ilie Matei ”omul șoselelor” / Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax