Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Întâlniri în cadrul proiectului „Kaizen în judeţul Alba”. Modalităţi de dezvoltare a performanţelor pentru IMM-uri şi tineri

Publicat

Marţi şi miercuri, se derulează acţiunea „Kaizen pentru Oameni şi Natură”, de promovare a culturii Kaizen la nivelul judeţului Alba, prin utilizarea şi dezvoltarea resurselor interioare ale acestuia: oameni, natură şi companii industriale. Astfel, pe parcursul celor două zile, se vor organiza acţiuni pentru IMM-uri şi pentru tineri, în scopul creşterii performanţelor acestora prin metode „Kaizen”.

Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu RNP ROMSILVA – Direcţia Silvică Alba, Centrul Local “Axente Sever” Alba Iulia al Organizatiei Naţionale “Cercetaşii României”, Institutul Kaizen România, Kaizen Manager Club, AOTS România (Asociaţia de Instruire în Management Japonez), cu sprijinul companiilor „Supremia Grup” și „Hirschmann” România, va organiza în data de 13-14 martie 2012 la Alba Iulia, acțiunea ”Kaizen pentru Oameni și Natură”, parte integrantă a proiectului ”Kaizen pentru Județul Alba”.

Proiectul urmărește promovarea culturii 5S în mediul public prin intermediul tehnicilor și practicilor japoneze, specifice managementului de tip Kaizen. Primul eveniment, al proiectului, ”5S Public – Strălucire Japoneză pentru Orașele României”, a fost organizat în 14 octombrie 2011, când un număr mare de voluntari au participat la acțiunile menite să înfrumusețeze orașul.

Acțiunea ”Kaizen pentru Oameni și Natură” continuă acest proiect şi îşi propune să ducă la un stadiu mai avansat promovarea culturii Kaizen în rândul cetățenilor din județul Alba prin utilizarea și dezvoltarea resurselor interioare de care județul dispune: oamenii, natura și companiile industriale.

Pe parcursul a două zile, 13 și 14 martie, vor exista două direcții de acțiune: pentru IMM-uri și pentru tineri.

Kaizen pentru IMM-uri este un produs prin care se urmărește creșterea performanțelor companiilor mici și mijlocii din județul Alba prin aplicarea tehnicilor specifice. Personalităţi din sectorul public şi din mediul de afaceri din Alba vor participa, marţi, la Vila „Preciosa”, la o prezentare privind modele de implementare a managementului de tip Kaizen în IMM-uri.

Kaizen Individual pentru tineri este o acțiune ce va avea loc în data de 14 martie, de la ora 9.00, în Aula Universității ”1 Decembrie 1918”. Proiectul vizează dezvoltarea capacităților individuale ale tinerilor și creșterea performanțelor personale prin utilizarea metodelor Kaizen by Harmony. Principalul scop este de a facilita integrarea armonioasă a tinerilor în societate. Evenimentul cuprinde şi o deplasare a voluntarilor la Oarda, pentru plantarea de ”tineri arbori”.

Acest proiect – Kaizen pentru județul Alba – a început anul trecut ca un proiect realizat de Consiliul Județean Alba și destinat mediului de afaceri, un proiect ce vizează susținerea companiilor din județul nostru prin dezvoltarea managementului după principii moderne și de succes. Iată că acest proiect continuă și, mai mult, se extinde cu o latură adresată tinerilor, ce pune accent pe dezvoltarea personală a acestora și pe pregătirea lor pentru o viitoare carieră de succes”, a spus președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax