Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Intervenţii ale ISU Alba de sărbători: Pompierii au salvat un bolnav psihic la Alba Iulia şi au stins un incendiu în Abrud

Publicat

pompier

În perioada sărbătorilor de Paşti, pompierii din cadrul ISU Alba au intervenit în mai multe cazuri de urgenţă, printre care un accident rutier grav la Cugir, un incendiu în Abrud şi pentru deblocarea accesului într-o locuinţă din Alba Iulia.

În Vinerea Mare, la ora 14.20, detaşamentul de pompieri Alba Iulia a acţionat pentru deblocarea uşii unei locuinţe din municipiul Alba Iulia, în care se afla un bolnav psihic. Solicitarea de deblocare a uşii imobilului din cartierul Partoş a fost facută de către aparţinătorii bolnavului, acesta nerăspunzând la insistenţele familiei de a deschide uşa, fiind văzut prin geamul locuinţei întins pe pat. Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă cu modul de descarcerare.

După-amiaza, pompierii din Câmpeni au fost solicitaţi să intervină în Abrud, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie, din cauza unui scurtcircuit electric. Pompierii militari şi SVSU Abrud au acţionat cu trei autospeciale de stins incendii. Au ars magazia pe o suprafaţă de 4 mp şi acoperişul casei din lemn cu învelitoare din ţiglă pe aproximativ 20 mp. Pagubele produse se ridică la aproximativ 25.000 lei, iar bunurile salvate la circa 1.000.000 lei, au fost clădirile învecinate cu acoperiş comun (magazin alimentar, cafenea, locuinţe).

Duminică, Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit, în cooperare cu Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia, pentru descarcerare şi acordarea primului ajutor la un accident rutier produs pe raza oraşului Cugir, strada Râul Mare.

În urma acestuia au rezultat cinci victime care au fost asistate medical şi transportate la UPU Alba.

Citeşte şi Accident rutier la Cugir în zona Râul Mare. Cinci echipaje SMURD au intervenit pentru prim ajutor și descarcerare

În perioada 18- 22 aprilie, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al Judeţului Alba au intervenit pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, la un număr de 50 de solicitări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax