Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Interzis femeilor divorţate şi cu copii: De Zilele Oraşului se alege „Miss fata din Cetate”

Publicat

De Zilele Oraşului, administraţia locală îşi propune să desemneze cea mai frumoasă fată din Cetate. În acest sens, una dintre surprizele pregătite de organizatori constă într-un concurs de miss la care sunt invitate să participe toate fetele frumoase şi care doresc să fie remarcate, din municipiu.

Fără să acuzăm pe nimeni de discriminare, nu putem să nu ne oprim asupra condiţiilor pe care tinerele aspirante la acest statut trebuie să le îndeplinească: „Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt sau au fost căsătorite şi cele care au născut sau au calitatea de părinte”. Vă prezentăm, în continuare, cum trebuie să fie „Miss fata din Cetate”, în viziunea organizatorilor.

Potrivit Primăriei Alba Iulia, evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 mai, de la ora 18.00, în cadrul Zilelor Municipiului Alba Iulia, iar cu această ocazie a fost lansat şi un site special, www.missalbaiulia.ro, de unde fetele vor putea descărca formularul de înscriere, pe care îl vor trimite mai apoi pe adresa inscrieri@missalbaiulia.ro. Tot pe acest site, va putea fi consultat şi regulamentul concursului şi va reprezenta un portal pe care se vor putea viziona poze cu concurentele înscrise şi confirmate de către organizatori.

Sub îndemnul “Votează cea mai frumoasă fată din Cetate!”, organizatorii îi provoacă pe localnici să îşi desemneze preferatele şi să le ajute prin votul lor să urce pe scena finalei concursului. De reţinut că, fiecare concurentă poate posta pe site minim o poză şi maxim cinci, în incercarea de a atrage cât mai multe voturi. “Confirmarea se face pe baza Codului Numeric Personal. Nu vor fi puse pe site date şi poze ale fetelor care nu au fost confirmate, pentru ca să nu apară suprize legate de vârstă”, au explicat responsabilii locali.

Şi, ca să revenim la buclucaşul regulament, „concurentele trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 16-27 ani, iar pentru fetele sub 18 ani este necesar acordul scris al părinţilor, care trebuie depus în original la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, din Calea Moţilor numărul 5A, la camera 102. Vârsta trebuie dovedită printr-o copie după Cartea de Identitate. Pentru reuşita concursului, regulamentul mai prevede şi unele conditţi tehnice, respectiv înălţimea minimă a concurentelor care trebuie să fie de 170 de centimetri fără tocuri, iar domiciliul lor să fie stabil în municipiul Alba Iulia. Nu vor fi admise în concurs participantele care sunt sau au fost casătorite şi cele care au născut sau au calitatea de părinte. Participantele la preselecţie trebuie să semneze o declaraţie pe proprie răspundere prin care să îşi dea acordul de a fi monitorizate, fotografiate şi filmate pe întreaga durată a evenimentului, de la momentul înscrierii şi până la încheierea obligaţiilor ce le revin prin participarea la concurs”.

Organizatorii au precizat că, după perioada de vot electronic de pe site-ul concursului, care se încheie în 23 mai, primele 10 concurente, clasificate în ordinea descrescătoare a voturilor, vor participa în finala concursului. Juriul finalei competiţiei „Miss Alba Iulia” va fi format din 5 persoane, iar în concursul final vor fi admise toate cele 10 concurente calificate în urma votului de pe site. Tinerele vor fi supuse unui număr de patru probe, respectiv cultură generală, ţinută de zi, zumba şi o probă-surpriză.

Descarcă de aici formularul de înscriere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax