Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Intrare liberă la meciul FC Unirea Alba Iulia – CSM Râmnicu Vâlcea

Publicat

Noua conducere a Unirii Alba Iulia încearcă să atragă cu orice preț  suporterii la meciurile echipei „fanion” de pe propriul teren. În acest sens, șefii clubului Unirea nu vor percepe taxă de intrare la jocul din debutul sezonului cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Președintele executiv al Unirii, Ioan Didă motivează de ce a renunțat la biletele de intrare. ”Avem nevoie de suporteri la meciurile Unirii, pe care îi rog ca în noul sezon să fie alături de echipă și să o susțină și la bine și la rău. Noi nu dorim ca în tribune să fie puțini oameni, pentru că fotbalul fără spectatori e urât. De aceea apelez la toți susținătorii echipei să vină sâmbătă la meci, în număr cât mai mare și să suțină echipa Unirea Alba Iulia”, a declarat Ioan Didă, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Tribuna municipalului ”Cetate” a fost mai mereu goală în sezonul 2010-2011, când încasările din prețul biletelor (10 lei, destul de mare pentru Liga a II-a) au fost modice. Astfel, s-a renunțat la acestea, oferind șansa iubitorilor de fotbal să poată viziona gratuit meciurile echipei favorite. Șefii albaiulieni promit ca pe parcursul sezonului să își surprindă de mai multe ori suporterii prin diversele acțiuni pe care clubul le va planifica, pentru a arăta suporterilor cât de importanți sunt pentru clubul ”alb-negru”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax