Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu, deputat PSD de Alba: “Investițiile sunt mai mari ca în Guvernarea Cioloș”

Publicat

Ioan Dirzu, deputat PSD de Alba

Deputatul PSD de Alba, Ioan Dîrzu, susţine, într-o declaraţie politică, faptul că, la nivel naţional, investițiile sunt mai mari cu 10,3% în trimestrul 3 și cu 3,6% mai mult pe primele 9 luni  față de aceeași perioadă a anului trecut.

“Realitatea economică anulează și ultima linie de atac împotriva Programului de guvernare al PSD. Investițiile sunt mai mari cu 10,3% în trimestrul 3 și cu 3,6% mai mult pe primele 9 luni  față de aceeași perioadă a anului trecut.

Investițiile sunt mai mari decât anul trecut. Consistent mai mari, cu un vârf extraordinar în trimestrul trei. Astfel în intervalul iulie-septembrie investițiile în economia României au accelerat puternic și au fost cu 10,3% față de aceeași perioadă a anului trecut. Detalii aici.

Investițiile în trimestrul trei au fost de 4,4 miliarde de euro, în sumă nominală, respectiv 20,4 miliarde de lei.

Cea mai mare parte se regăsește în lucrări de construcții noi și în achiziția de echipamente, utilaje, inclusiv mijloace de transport; acest tip de investiții sunt specifice afacerilor pe termen lung – în niciun caz nu sunt speculative și  evidențiează clar un nivel ridicat de  încredere în economia românească și în acțiunea de guvernare.

Creșterea nu se datorează exclusiv investițiilor private. Agenții economici privați nu ar face investiții dacă nu ar avea încredere în politicile economice ale Guvernului. Nu ar face investiții dacă ar avea sentimentul că economica merge într-o direcție greșită.

Bugetul de stat pe 2018 răspunde, în primul rând, nevoilor de bunăstare socială ale românilor și, în al doilea rând, cerințelor mediului de afaceri românesc. Este un buget al bunăstării care va asigura garantat creștere economică și investiții în educație, sănătate și transporturi”, transmite deputatul Ioan Dîrzu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Glass

    miercuri, 13.12.2017 at 08:52

    Abtine-te sa vorbesti prostii, prietene. Si rusine sa-ti fie pentru votul privind legile justitiei!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax