Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Dîrzu | Mesaj după alegerile prezidenţiale: “Mulţumesc celor care au votat PSD, lupta continuă”

Publicat

ioan dîrzu Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu,a transmis un mesaj de mulţimire celor care au votat pentru candidatul Partidului Social Democrat şi pentru “prezenţa masivă la vot”, asigurându-i că “lupta continuă”.

Le mulţumesc tuturor cetăţenilor din Alba pentru voturile acordate Partidului Social Democrat. Am obtinut cel mai mare număr de voturi pe care PSD l-a obţinut în ultimii ani în judetul Alba si acest lucru demonstrează fidelitatea dvs faţă de noi, dar şi faptul că avem în continuare multa muncă de facut pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din judeţul Alba.

Sunt mândru că judetul Alba a fost fruntaş în termeni de prezenţa la vot ceea ce ilustrează spiritul nostru civic extraordinar. Mereu am facut apel la participarea masivă la vot pentru ca indiferent de rezultat democraţia înseamnă să te supui alegerii oamenilor. Suntem conştienţi că încă trebuie să dovedim de ce suntem noi cei din PSD în stare pentru a face viaţa tuturor mai bună, dar sunt în continuare convins că mafia galben-portocalie a distrus potenţialul uman, economic şi istoric al judeţului Alba.

In final vreau să le multumesc şi să îi asigur de sprijinul meu pe toti militanţii Partidului Social Democrat, pe primari şi pe ceilalti aleşi locali că lupta continuă. Am demonstrat prin proiecte concrete că avem cel mai bun management local, atât la nivel de oras, conducând cele mai prospere comunităţi, cât şi la nivel de comune în care excelăm în absorbţia fondurilor europene. Împreună suntem mai puternici şi tot împreună, prin comunicare, încredere şi fidelitate faţă de valorile noastre vom putea să obţinem din nou încrederea cetăţenilor din judetul Alba. Sunt convins că rezultatele pozitive ale Guvernării PSD-PC-UNPR-PLR se văd şi se vor resimţi şi în buzunarele românilor si în forţa zeciilor de mii de voturi primite, trebuie doar să ne convingă că avem pentru cine să luptăm.

Cu deosebită consideraţie,

Preşedinte PSD Alba,

Deputat Ioan Dîrzu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax