Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ioan Florea, dat afară din CJ Alba, la un an de la excluderea din PSD. O femeie ar urma să-i ia locul

Publicat

Ioan Florea și-a pierdut mandatul de consilier județean. Dispoziția Prefecturii județului Alba, de încetare a mandatului înainde de expirearea termenului, a fost prezentată luni, în ședința extraordinară a CJ Alba. Decizia vine după ce Florea a fost exclus anul trecut, alături de primarul din Giugud Gheorghe Damian, din PSD. În locul acestuia, de pe listele PSD, ar urma să intre Julieta Maria Isarie din Cugir.

La mai bine de un an de la decizia, de la nivel local, de excludere din PSD a celor doi a venit și decizia de încetare a mandatului de consilier județean pentru Ioan Florea, asta după ce luna trecută a fost confirmată excluderea lui și la nivel central.

Reamintim că după alegerile parlamentare de anul trecut, în PSD Alba a existat o anumită nemulțumire legată de rezultate, accentuate de obținerea a doar unui mandat la Camera Deputaților. Responsabil a fost considerat președintele Ioan Dîrzu. Surse din partid spun că acesta n-a mai așteptat să fie luat la întrebări și a dorit să dea o lecție celor pe care i-a considerat ”trădători”.

Un comunicat scurt, sec, fără explicații suplimentare a fost postat atunci pe pagina de facebook a PSD Alba:  ”Astăzi, 13.01.2017 a avut loc ședinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Alba, iar în urma unei analize aprofundate a modului cum s-a desfăşurat campania electorală pentru Alegerile Parlamentare 2016 cât şi a rezultatelor obţinute de Organizaţia Judeţeană s-au luat următoarele decizii: Excluderea din partid a domnului Gheorghe Damian vicepreşedinte PSD Alba şi a domnului Ioan Florea,consilier judeţean PSD.”

VIDEO: Gheorghe Damian, EXCLUS definitiv din PSD. ”Declar că sunt INDEPENDENT”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax