Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Iohannis a sesizat CCR cu privire la legea care interzice prezența radarelor nesemnalizate pe drumurile publice

Publicat

Preşedintele Klaus Iohannis a dat curs solicitărilor din spaţiul public de a nu promulga legea prin care au fost aduse mai multe modificări, în urma cărora, au atras atenţia poliţiştii, va creşte dramatic numărul victimelor de pe şoselele României. 

Mai multe voci au criticat în spaţiul public modificările votate de Parlament.

De exemplu, recent, Grupul Poliţiştilor Rutieri din România a transmis o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis în care atrăgea atenţia că, după adoptarea unor modificări la Codul Rutier care vizează presemnalizarea aparatelor radar, ”numărul accidentelor rutiere, având cauză viteza excesivă, va creşte alarmant”. Poliţiştii i-au şefului statului să nu promulge legea, pe care o consideră un ”pariu cu viaţa cetăţenilor” şi îi solicită să atace la Curtea Constituţională prevederile acesteia, transmite News.ro.

Reamintim faptul că deputatul PNL de Alba Florin Roman, inițiatorul modificărilor la Codul rutier, a fost reclamat la Consiliul pentru Combaterea Discriminării (CNCD) de Sindicatul Politiștilor „Diamantul”, după ce liberalul i-a acuzat pe politiștii rutieri că „nu se mai satura de ciubuc” și sunt nemultumiți că „dispare șpaga”.

Citește și  Vești rele pentru Florin Roman. Godină l-a făcut praf pe Facebook și Sindicatul Polițiștilor l-a reclamat la CNCD

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax