Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel: ”După modelul Șoșoacă, PSD și o persoană cu probleme psihice l-au scos din cursa pentru Senat pe Silviu Ponoran”

Publicat

După modelul Șoșoacă, PSD și o persoană cu probleme psihice l-au scos din cursa pentru Senat pe Silviu Ponoran.

Decizia Curții de Apel Alba Iulia, de invalidare a primarului Zlatnei, Silviu Ponoran, pentru candidatura la Senat, are în spate, două contestații.

Una depusă de o persoană sau în numele unei persoane cu grave probleme psihice, internată într-o unitate de specialitate din Vâlcea. Se va depune o plângere penală întrucât persoana respectivă nu are discernământ, potrivit medicilor, iar cineva s-a folosit cinic de acest lucru.

A doua contestație a fost depusă de PSD, care și-a dorit eliminarea la masa verde, după modelul Șoșoacă, a unui om care le stătea în gât, pentru ca a făcut minuni în Apuseni și este iubit de moți.

Realizările lui Silviu Ponoran, care practic a reconstruit un oraș distrus de poluare de la zero, i-a determinat pe cei de la PSD Alba să folosească toate tertipurile posibile, de tip Putin, pentru a scăpa, la masa verde, de un contracandidat redutabil.

Deputatul Florin Roman, un om care a făcut extrem de multe lucruri bune, alături de Silviu Ponoran, va prelua în urma acestei decizii, rolul de reprezentare al Munților Apuseni, în Parlamentul României.

Echipa Roman-Ponoran

Echipa Roman-Ponoran s-a luptat ca azi 15.000 de familii să plătească factura la energie cu 50%. Tot această echipă a dus la bun sfârșit operaționalizarea zonei de dezvoltare “Moții – Țara de Piatră”. Împreună au lucrat la legea dedicată marelui erou național “Avram Iancu”, dar și pentru fabrica de produs finit a cuprului de o companie a statului român, astfel încât resursele naturale ale României să nu mai ajungă la turci, cum vrea PSD.

Deputatul Florin Roman este autorul legii intabulării simplificate, prin care 4400 de moți cu acte de mână sunt azi proprietari cu acte în regulă. Tot el a introdus pensionarea anticipată fără penalități pentru Apuseni, pe care PSD a scos-o din noua lege a pensiilor. Florin Roman a depus proiectul de lege care respinge înghețarea pensiilor pentru mineri, făcută de Marcel Ciolacu și PSD.

Deputatul Florin Roman este cel care a adus Serviciul de înmatriculări la Câmpeni și care a salvat de la colaps financiar, spitalele din Apuseni, pline de arierate, în perioada pandemiei. A fost omul care a convins guvernul liberal să finanțeze aproape 200 de kilometri de covor asfaltic, pentru cele două drumuri naționale din Apuseni.

Parteneriatul PNL pentru Apuseni

Parteneriatul PNL pentru Apuseni înseamnă și rezolvarea alimentării cu apă potabilă a orașului Abrud, după 25 de ani de dificultăți, dar și începerea lucrărilor de montare a panourilor solare pentru gospodăriile izolate din cătunele Apusenilor.

Parteneriatul PNL pentru Apuseni înseamnă și realizarea celui mai spectaculos drum de munte, Transapuseana, dar și a celorlalte, care vin din spate, de la Sălciua, Ponor, Intregalde.

Împreună cu moții, cu harnicii primari liberali, facem treaba cu suflet și cu inimă pentru moți.

Am deplină încredere că cel mai bun deputat liberal poate duce mai departe crezul lui Corneliu Olar, Dumnezeu să-l odihnească, și munca lui Silviu Ponoran, în Parlamentul României.

Ion Dumitrel, președintele PNL Alba

Comunicat de presă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. codru

    duminică, 20.10.2024 at 14:32

    Dupa dumitrel a inflorit judetul alba, oamenii nu mai pot de bine, se pot intoarce din strainatate ca curge lapte si miere, in judet bubuie industria, agricultura si prelucrarea produselor agricole sunt la cote inalte…, zlatna clocoteste de locuri de munca… – viata faina, in campeni s-a deschis un birou de inmatriculari si cativa moti si-au intabulat cateva terenuri: bietii oameni ai comunelor de deal si munte nu se mai pot deplasa de aici dincolo ca nu mai sunt mijloace de transport…

  2. Dany

    duminică, 20.10.2024 at 14:37

    Bravo…. numai PNL-ul a făcut tot. Curge lapte și miere datorita lor. Ne lași.. mai taie din ele. Ma mir de dl. Ponoran pentru care am tot respectul și într-adevăr este un om deosebit ca a întrat în gașca voastră.

  3. pilu

    duminică, 20.10.2024 at 17:06

    Penibil, PSD ! Nu prea îl văd pe Roman să muncească. Că nu a făcut-o niciodată.

  4. lulu

    duminică, 20.10.2024 at 19:46

    ‘Silviu Ponoran, care practic a reconstruit un oraș distrus de poluare. Bravo, Ioane!
    Dar,de Sebesul distrus de poluarea kancerigena, ce zici? Tu si primarul penelist, o stopati?
    Scapati Sebesul de acest macel de poluare ce dureaza de 20 de ani??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate