Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO Ce spune conducerea PNL Alba despre retragerea lui Silviu Ponoran de pe listele de la Senat: ”Nu ne afectează”

Publicat

Ce spune conducerea PNL Alba despre retragerea lui Silviu Ponoran de pe listele de la Senat. În ultimele zile, din punct de vedere politic, printre cele mai dezbătute subiecte a fost cel al primarului din Zlatna, Silviu Ponoran.

Ponoran până la sfârșitul săptâmânii trecute era candidatul PNL Alba, pe primul loc pe lista de la Senat. Însă, după ce PSD a contestat la Tribunalul Alba calitatea de candidat a lui Ponoran, instanța de judecată le-a dat câștig de cauză social democraților.

Atât Tribunalul Alba cât și Curtea de Apel Alba Iulia au decis că primarul din Zlatna nu poate candida pentru o funcție publică deoarece este în conflict de interese.

CITEȘTE ȘI: Silviu Ponoran nu va mai apărea pe buletinele de vot de la alegerile parlamentare. Mesajul primarului din Zlatna

Mai exact aceștia au luat în calcul hotărârea ANI care l-a plasat pe Ponoran în confilict de competență. Acum, PNL Alba nu va mai conta pe Ponoran la algeri, iar acesta va fi scos de pe listă și nu va apărea pe buletinul de vot.

YouTube video

Dispariția lui Ponoran de pe listă ar putea să aducă o scădere a voturilor pentru PNL din zona Munților Apuseni, dar și din zona Blaj, deoarece ce, cel care a rămas primul pe listă, Claudiu Răcuci, nu are o relație foarte bună cu primarul din Blaj, Valentin Rotar.

Decizia instanței din Alba deschide lupta pentru voturi în zona Apuseni pentru AUR și PSD.

Ce spune conducerea PNL Alba

”PNL Alba respectă deciziile instanței. Niciodată nu am comentat deciziile instanței Domnul Silviu Ponoran a fost invalidat. În consecință el nu va mai fi pe lista PNL Alba adică nu va apărea pe buletinul de vot.

Pe buletinul de vot vor rămâne cei trei colegi de-ai mei, în ordinea în care a fost depusă la BEC, Claudiu Răcuci, Corina Rotar și pe locul trei, Cristian Costea. Asta va fi lista PNL Alba la alegerile parlamentare, pentru Senat.

Pe noi nu ne afectează, deloc acest lucru și regretăm acest lucru că Silviu Ponoran, nu mai poate candida. Pentru noi era o soluție foarte bună în ceea ce însemană pentru noi partea de Munții Apuseni, era o soluție foarte bună”, a declarat Marius Hațegan.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 21.10.2024 at 13:12

    Păi măi deştepţilor, voi ştiaţi acest lucru, de ce l-aţi mai propus ? Aţi crezut că se întâmplă ca la Johannis. Ghinion !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate