Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ion Dumitrel îl vrea pe Florin Roman vicepreședinte: „Când pornesc la drum cu o echipă, merg cu ea până la capăt. Așa este de bun simț”

Publicat

dumitrel

Zvonul potrivit căruia PDL Alba ar fi pe punctul de a rupe relațiile, pe toate planurile, cu liberalii este infirmat de președintele CJ Alba, Ion Dumitrel. Acesta neagă intențiile democrat-liberalilor de a-l revoca pe Florin Roman și declară că va continua în această formulă până la capăt.

Recenta alianță dintre PDL și PP-DD la Alba și revocarea din funcție a viceprimarului liberal, Simone Albani a pus sub semnul întrebării relațiile consolidate la alegerile locale dintre democrat-liberali și PNL. Surse politice locale au lăsat să se speculeze că fotoliul de vicepreședinte de CJ deținut de Florin Roman ar fi de asemenea „instabil „și că se pregătește demiterea acestuia.

Zvonurile au fost însă infirmate chiar de către președintele CJ Alba, Ion Dumitrel: „Nu s-a intenționat niciodată revocarea lui Florin Roman, la fel cum nu am dorit niciodată schimbarea lui Alin Cucui. Sunt adeptul unei politici corecte și, de aceea, când pornesc la drum cu o echipă, merg cu ea până la capăt. Așa este de bun simț” a declarat Dumitrel.

Președintele CJ Alba a recunoscut că procedura de schimbare a lui Florin Roman din funcţie ar fi mai complicată și a lăsat să se înțeleagă că alianța cu grupul de consilieri ai PNL,  din care mai face parte și Simion Crețu, șeful ADR Centru, instituție prin intermediul căreia se derulează majoritatea proiectelor cu finanțare europeană din infrastructura județului, continuă. Procedura de demitere a vicepreşedintelui CJ Alba presupune îndeplinirea a cel puţin una dintre următoarele condiţii: incompatibilitatea cu funcţia deţinută, grave abateri în timpul mandatului, arestare preventivă într-o cauză penală ori deces.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. florin

    vineri, 27.07.2012 at 07:47

    RUSINE pentru amindoi ! Roman trebuie sa-si dea demisia din PNL alaturi de Atanasiu, Cretu, Albani, Potor

  2. Larisa

    vineri, 27.07.2012 at 08:35

    Dumitrel demonstreaza inca o data ca e om, spre deosebire de primarul Hava, pe care ma feresc sa il cataloghez aici.
    Bravo, Ion Dumitrel!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax