Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ion Dumitrel: „Războiul din USL face victime la Cupru Min Abrud și duce la sacrificarea unor societăți emblematice pentru economia din Alba”

Publicat

dumitrel

Președintele Consiliului Județean Alba și prim-vicepreședintele PDL Alba, Ion Dumitrel, a transmis un comunicat de presă prin care își exprimă părerea referitoare la situația societății Cupru Min Abrud și la schimbările ce se prefigurează la conducerea acesteia. Potrivit acestuia, numirile politice ce se vehiculează ar putea duce la „sacrificarea pe altarul partidului a unor societăți emblematice pentru economia județului Alba”.

Vă prezentăm conținutul comunicatului:

„Războiul pornit în interiorul USL face victime în cele mai neașteptate locuri: victimă colaterală este, de data aceasta, Cupru Min Abrud.

Deși condusă de un liberal, de meserie și din județul Alba, societatea a căzut victimă războiului politic din interiorul USL. Acum se trag sfori puternice pentru schimbarea directorului și numirea unuia nou, venit, culmea, tocmai de la falimentara MinBucovina din Vatra Dornei. Ne imaginăm cu toții cât devotament pentru județul Alba și pentru societatea în cauză va arăta acest director teleportat aici, vremelnic, la comandă politică…

Iată deci ce înseamnă guvernul Ponta: interes zero pentru cetățean, interes zero pentru dezvoltarea economiei naționale și interes maxim pentru bunăstarea partidului. Iată cum datul la gioale în alianță și lupta pentru supremație politică duc la sacrificarea pe altarul partidului a unor societăți emblematice pentru economia județului Alba. În loc să se preocupe de dezvoltarea Cupru Min și de realizarea investițiilor de mediu necesare guvernanții noștri se ocupă doar de lupta politică din interiorul propriilor partide”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax