Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ionel Mihăilă, repus pe funcţie de conducere, la CJP Alba

Publicat

Începând de luni, noul director executiv adjunct al Casei Judeţene de Pensii Alba este Ionel Mihăilă. Acesta îl va înlocui pe funcţie pe Dan Suciu, după ce a câştigat procesul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Reamintim că, pe 23 aprilie 2009, Ionel Mihăilă, la acea vreme director al CJP Alba, a fost demis din funcţie prin ordin al CNPAS. În sarcina acestuia au fost reţinute acuzaţii precum „organizare defectuoasă a activităţii instituţiei, lipsă de comunicare şi colaborare cu directorii executivi adjuncţi, şefii de servicii şi personalul de execuţie din cadrul instituţiei”. Tot potrivit raportului CNPAS, Ionel Mihăilă ar fi avut un comportament dictatorial faţă de angajaţii din subordine şi ar fi încălcat codul de conduită al funcţionarilor publici, prin oferirea unor declaraţii publice la sediul PD Alba, prin care critica Guvernul.

Răspunsul lui Ionel Mihăilă la acuzaţiile ce i s-au adus a fost că raportul s-a întocmit în baza unor declaraţii ale directorilor adjuncţi şi şefilor de servicii din cadrul instituţiei, care au fost influenţaţi.

Potrivit informaţiilor oferite de Nicolae Nartea, directorul CJP Alba, Ionel Mihăilă a câştigat procesul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar, în urma unei întâlniri avute de curând cu preşedintele CNPAS, Doina Pârcălabu, acesta a primit decizia de numire în funcţia de director executiv adjunct la Casa Judeţeană de Pensii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax