Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba angajează inginer silvic. Concurs de încadrare directă din sursă externă, pe funcție de ofițer. Condiții

Publicat

sediul IPJ Alba

Pe lista celor 19 posturi scoase de concurs în această perioadă de Inspectoratul de Poliție Județean Alba se află și cel de ofițer, specialitatea „ordine publică – silvicultură”.

Candidații trebuie să aibă pregătire de inginer silvic, iar persoana care va câștiga concursul va fi angajat la Biroul Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică.

Vezi și IPJ Alba: 19 posturi scoase la concurs pentru angajări din sursă externă. LISTA și condiții pentru candidați

Înscrierile se fac până în 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare, online. AICI, detalii.

Pentru postul de ofițer, specialitatea „ordine publică – silvicultură” la Biroul Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, persoanele interesate să se înscrie trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul de licență/specializarea silvicultură, exploatări forestiere sau studii universitare de licență, ciclul I (în sistem Bologna) în domeniul de licență silvicultură precum și o vechime de doi ani, în specialitatea studiilor.

Concursul va consta  în desfășurarea unei probe de evaluare a performanței fizice, care este eliminatorie și o probă scrisă, constând în rezolvarea unui test-grilă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax