Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba angajează psiholog. Condiții de participare la concursul pentru încadrare din sursă externă

Publicat

sediu ipj

Inspectoratul de Poliție Județean Alba recrutează candidați pentru concursul organizat de Inspectoratul General al Poliției Române, în vederea ocupării unui post vacant de ofițer, specializarea „Siguranță Școlară – psiholog” la Biroul Siguranță Școlară.

Înscrierile se fac online, până 5 octombrie 2021, inclusiv, în zilele nelucrătoare.

Condiții de studii

Candidații trebuie să dețină studii universitare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în specializarea psihologie sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem Bologna) în specializarea psihologie.

De asemenea, candidații trebuie să dețină atestat de psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale, eliberat de Colegiul Psihologilor din România.

AICI, mai multe detalii.

Concursul va consta într-o probă scrisă, constând în rezolvarea unui test-grilă.

În această perioadă, Inspectoratul de Poliție Județean Alba recrutează candidați pentru ocuparea a 19 posturi de ofițeri și agenți de poliție, prin încadrare directă, din care 14 posturi de ofițeri de poliție și 5 posturi de agenți de poliție. AICI, lista.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax