Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

IPJ Alba: Cum se fura energie electrică la o pensiune din Alba Iulia și la o societate comercială din Vadu Moților

Publicat

furt curent, energie electrica

Polițiștii din Alba Iulia și Vadu Moților investighează sesizări primite de la societatea care furnizează energie electrică, privind posibile furturi de energie, prin branșare la rețeaua de electricitate, ilegală.

Potrivit IPJ Alba, în data de 30 iunie, polițiștii au fost sesizați de reprezentanți au societății care furnizează energie electrică, cu privire la faptul că, cu ocazia unui control efectuat la o pensiune din Alba Iulia, au constatat că aparatele electrice care funcționează în interiorul acesteia consumau energie electrică necontorizată, provenită, cel mai probabil, de la un branșament clandestin al imobilului la rețeaua electrică.

Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

 Tot ieri, 30 iunie, polițiștii Postului de Politie Vadu Moților i-au sprijinit pe lucrătorii societății care furnizează energie electrică, pentru efectuarea unui control la o societate comercială din comună.

Cu ocazia controlului, s-a constatat că societate comercială sustrăgea energie electrică, prin intermediul unor circuite artizanale care ocoleau echipamentele de măsurare.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au fost comise faptele.

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax