Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Peste 130 de şoferi amendaţi, într-o singură zi, majoritatea pentru viteză. Recomandări

Publicat

politie

IPJ Alba a continuat şi marţi, 5 decembrie, acţiunile pentru siguranţa circulaţiei. În ultimele 24 de ore, polițiștii din Alba au sancţionat 133 de participanţi la traficul rutier. Faţă de 4 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă prudenţă în trafic.

Vezi şi Pistol radar de ultimă generație, noua „jucărie” a polițiștilor din Alba Iulia. De MIERCURI încep amenzile

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii din structurile de ordine publică, au continuat acţiunile dedicate creşterii  siguranţei circulaţiei pe drumurile publice din judeţ, transmite IPJ Alba.

În 5 decembrie, 133 de participanţi la traficul rutier au fost sancţionaţi contravenţional, majoritatea (44) pentru depăşirea regimului legal de viteză.

Vezi și Metoda prin care şoferii pot păcăli radarul Poliţiei şi camerele pentru rovinietă. Amenda e mult mai mică

Au fost reţinute 4 permise, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, au fost retrase două certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracțiune de conducere sub influenţa alcoolului.

Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă participanţilor la traficul rutier:

Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor, şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare;

Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!

Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete de drum şi trafic, în special când se circulă în coloană.

Respectaţi-vă partenerii de drum, păstraţi-vă calmul şi nu uitaţi politeţea rutieră!

Pietonilor li se recomandă să evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că se poate face în condiţii de siguranţă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax