Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Peste 400 de candidați înscrişi pentru cele 50 de funcţii de ajutor şef post de poliţie comunală. Centrul Medical Judeţean va fi deschis şi sâmbătă, 9 aprilie

Publicat

ipj alba politie 2 Peste 400 de candidaţi s-au înscris la concursul organizat de poliţie, pentru ocuparea unei funcții de agent de siguranţă publică. Pentru ca toţi candidaţii la concursul organizat în vederea ocupării, din sursă externă, a unui număr de 50 de funcţii de ajutor şef de post, la posturile de poliţie comunale din judeţul Alba, să poată depune, până la data de 15 aprilie, dosarul complet, programul de funcţionare al Centrului Medical Judeţean Alba al Ministerului Afacerilor Interne a fost stabilit şi pentru ziua de sâmbătă, 9 aprilie.

Candidaţii pot fi examinaţi în zilele lucrătoare, iar sâmbătă, 9 aprilie, programul de funcţionare al Centrului Medical Judeţean Alba va fi între orele 800 şi 14.00.

În primele trei zile de înscrieri, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba au depus cereri de participare la concurs 422 de candidaţi care doresc să ocupe o funcţie ajutor de şef de post, la unul dintre cele 50 de posturi de poliţie comunală din judeţul Alba, pentru care poliţia organizează concurs, în vederea recrutării din sursă externă.

Ultima zi de înscrieri este 8 aprilie, până la ora16.00, iar termenul de depunere a dosarelor complete este 15 aprilie 2016.

Dosarele de recrutare mai pot fi depuse, în volum complet, după următorul program:
– în zilele de 7, 8, 11, 12, 13, 14 aprilie, în intervalul orar 9.00-16.00
– în ziua de 15 aprilie 2016 în intervalul orar 9.00-20.00;

Concursul va consta în următoarele probe:
– evaluarea performanţei fizice;
– test scris, de tip grilă;
– interviu pentru departajare (doar în cazul în care este necesară departajarea candidaţilor care au obţinut aceeaşi notă finală şi nu au putut fi departajaţi prin aplicarea celorlalte criterii).

Vezi şi IPJ Alba: Care sunt PROBELE pe care le susţin candidaţii la cele 50 de posturi de poliţie comunală, scoase la concurs. Bareme şi alte condiţii

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax