Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

IPJ Alba: Programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme a fost suspendat. Cererile pot fi transmise prin email sau poștă

sediu ipj

Publicat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba informează că programul de lucru la ghișeul Serviciului Arme, Exploziv, Substanțe Periculoase a fost suspendat. Cererile pot fi transmise pe email sau prin poștă.

”Având în vedere măsurile instituite pentru limitarea efectelor noului tip de coronavirus – 2019-NCoV și pentru a evita aglomerarea spațiului comun de primire a solicitărilor la ghișeele Inspectoratului de Poliție Județean Alba, începând de azi, 16 martie, programul cu publicul la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase a fost suspendat.

Cererile și/sau a documentelor aferente acestora pot fi transmise pe adresa de email arme@ab.politiaromana.ro sau prin poștă, la adresa Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Piața Ion I.C. Brătianu, nr. 1A, Alba Iulia.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba reiterează recomandarea adresată cetățenilor ca, în această perioadă, să se prezinte la sediilor unităților de poliție doar dacă acest lucru este absolut necesar și să respecte indicațiile primite de la polițiști și afișate în spațiile de primire a publicului”, transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax