Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Iubire la „cote maxime” pentru îndrăgostiţii din Alba Iulia. Cum poţi să îţi surprinzi jumătatea, de 8 Martie, într-un mod original

Publicat

parapanta Dacă ești din Alba Iulia și vrei să îți surprinzi iubita într-un mod plăcut de Mărţişor sau 8 Martie, dar nu ai găsit nimic care sa îți atragă atenția, ai ocazia să o impresionezi în cel mai original mod.

Poți să îi oferi un zbor de agrement cu parapanta chiar în Alba Iulia și, garantat, o să fie una din experienţele de neuitat ale vieţii, dar poate şi un cadou mai special decât o floare sau un mărțișor.

O echipă de parapantiști din Alba Iulia vor să ducă iubirea la „cote maxime” în luna martie şi s-au gândit la o variantă inedită pentru îndrăgostiți. De Mărţişor, aceştia oferă un pachet promoțional pentru toți cei care iubesc senzațiile tari.

Poți face o rezervare în perioada 25 februarie-10 martie pentru un zbor cu parapanta, iar echipa albaiuliană promite momente de neuitat.

Tarifele în această perioadă pentru fete/femei  este de 150 lei/persoană, iar pentru cuplu este de 250 lei.

Oferta curentă include:

– zbor de agrement în tandem cu parapanta

– echipament de protecție

– fotografii înainte de decolare și după aterizare

– filmare video din timpul zborului

– o amintire unică

Oferta presupune achiziționarea voucherului în perioada 25 februarie – 10 martie, iar zborurile se efectuează în funcție de condițiile meteo, după 1 martie, în apropiere de Alba Iulia. Mai multe informaţii puteţi obţine pe pagina de Facebook a celor de la Sky Systems – parapantă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax