Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

James Bond folosește Nokia (P)

Publicat

Anii 2000 au fost dominați de multe lucruri. Printre ele se numără prezența telefoanelor Nokia în cultura populară. Printre cele mai cunoscute filme sunt cele din trilogia Batman ale lui Christopher Nolan. După declinul înregistrat de finlandezi, era normal ca bugetul de marketing să nu mai acopere și în apariția celor mai importante filme. Acest lucru se schimbă odată cu cel mai recent film din seria James Bond, „No Time To Die”.

Fiind ultimul film al lui Daniel Craig în rolul spionului britanic, apariția celor de la Nokia în peisaj este chiar poetică. Primul film din noua serie James Bond, Casino Royale, a fost lansat în 2006, un an în care Nokia era primul producător de telefoane din lume. La acel moment, 007 se folosea de cele mai noi tehnologii ale momentului, printre care și un Nokia 8800.

Din păcate, cel mai nou film James Bond suferă o amânare până în luna noiembrie, din cauza pericolului Coronavirus. Este unul dintre evenimentele care suferă amânare sau anulare din cauza celei mai noii epidemii. Până acest moment, evenimente precum Mobile World Congress, CP+, SXSW, Marele Premiu al Chinei (Formula 1), Tomorrowland Winter, Salonul Auto de la Geneva, turneul Indian Wells, precum și multe meciuri din Seria A au fost anulate.

Drept urmare, nu știm cât de mult se vor sincroniza planurile Nokia cu perioada de lansare a filmului. „No Time To Die” ar fi trebuit să arate primul telefon Nokia cu tehnologie 5G chiar înainte de lansare, pentru a impulsiona perioada de precomenzi și de vânzări în primele zile ale disponibilității pe piață. Cu 6 luni după apariția în presă, nu știm cât de mare va mai fi impactul asupra publicului.

Detalii despre primul telefon mobil 5G de la Nokia nu sunt chiar multe. Tot ce știm este că numele va fi Nokia 8.2, că va avea un sistem triplu de camere și că sub acestea se va afla un senzor de amprente. Despre procesor se zvonește că ar fi vorba despre Qualcomm 765, un model destinat telefoanelor cu performanță medie. Detaliile legate de memoria RAM, rezoluția camerelor foto, dimensiunea și tehnologia ecranului, precum și dimensiunea și autonomia bateriei nu sunt cunoscute în momentul de față.

Performanțele nu tocmai spectaculoase nasc o controversă în rândul filmelor James Bond. Cu ocazia filmului „Spectre”, Sony a dorit să-i ofere lui Bond vârful său de gamă de la acel moment, un Xperia Z4. Răspunsul în linii mari a fost că personajul James Bond folosește doar cele mai bune modele din toate domeniile (tehnologie, auto etc.). În acest caz, cum poate studioul justifica prezența unui smartphone care nu are la bord cele mai performante tehnologii?

Probabil că filmul în sine ne va lămuri în ce fel va fi ajutat Bond de tehnologia 5G sau poate că viitorul Nokia 8.2 va avea parte doar de un cameo nesemnificativ, pe care nu multă lume îl va observa.

Contractele îl obligă pe James Bond să folosească un Nokia nu tocmai performant. Dacă ai putea să iei decizia, cu ce telefon ai dota arsenalul lui James Bond pentru a salva lumea?

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax