Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarm din Alba Iulia, vicecampion naţional la judo, în urma competiţiei organizate la Vaslui

Publicat

judo

Sergentul major Adrian Gabriel Paștiu a ocupat locul II la finala Campionatului naţional de judo al Ministerului Afacerilor Interne. Competiția se organizează în fiecare an, cu participarea a câtorva zeci de practicanţi ai acestui sport.

Anul acesta, concursul a avut loc în perioada 16-19 octombrie, în Vaslui şi a reunit participarea a peste 80 de sportivi. Sergentul major Adrian Gabriel Paştiu s-a numărat printre aceştia, iar la finalul competiţiei a urcat pe poziţia secundă a podiumului, la categoria 73 kg.

Subofiţerul este originar din Alba Iulia şi face parte din efectivul Jandarmeriei Alba de la începutul acestui an, după ce iniţial a fost repartizat la Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

A absolvit în anul 2017 Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi este în vârstă de 22 de ani.  A început să practice judo de la vârsta de 11 ani, sub îndrumarea domnului profesor Toma Ştefan, are la această dată centura maro şi este o mare speranţă a acestui sport.

foto: arhiva personală Adrian-Gabriel Paştiu

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax