Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Jandarmi din Alba, felicitați de o femeie căreia i-au recuperat portmoneul: ”Am început să plâng de bucurie”

Publicat

„Vă mulțumesc din suflet și sunt mândră, că în țara noastră, sunt instituții ca Jandarmeria!” Aceste cuvinte încheie o scrisoare de mulţumire adresată Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba, prin care o femeie îşi exprimă aprecierea faţă de comportamentul avut de doi jandarmi aflați în misiune.

Autoarea scrisorii, M.C., a dorit să-şi exprime astfel aprecierea pentru activitatea jandarmilor, în contextul în care i-a fost furat portofelul, iar oamenii legii i-au prins pe hoţi şi i l-au înapoiat.

Potrivit IJJ Alba, în 12 noiembrie, după-amiaza, femeia se afla la cumpărături într-un supermarke şi, din neglijență, și-a lăsat portofelul pe un raft, iar un cuplu (soț și soție) l-au luat și au plecat nestingheriți. Ajunsă la casa magazinului și dorind să plătească cumpărăturile, aceasta a constatat lipsa portofelului, după care a luat legătura cu administratorul magazinului pentru a viziona imaginile de pe camerele de supraveghere în speranța găsirii celor vinovați.

M.C. s-a deplasat la Poliția Municipiului Blaj unde a povestit cele întâmplate celor doi jandarmi și unui polițist, aflați în serviciu. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și au început verificările. După aproximativ o jumătate de oră autorii au fost prinși, iar femeia și-a recuperat portofelul în care se afla o sumă importantă de bani, precum și actele personale, transmit jandarmii.

”În acel moment am început să plâng de bucurie, iar domnul jandarm mi-a înmânat portmoneul, l-am deschis și am observat că se află întreaga sumă de bani și actele personale. L-am întrebat pe domnul jandarm cum să le mulțumesc pentru faptul că mi-au găsit portmoneul iar acesta cu mirare mi-a spus <Doamnă, noi suntem jandarmi, ne-am făcut doar datoria>. În acel moment, mi-am dat seama că domnul respectiv este mândru că este jandarm, lucru ce m-a impresionat foarte mult”, scrie femeia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax