Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jandarmii din Alba Iulia oferă spre adopție o cățelușă care nu mai poate participa la misiuni. Cum poți să o adopți pe Toga

Publicat

Jandarmii din Alba Iulia oferă spre adopție o cățelușă, care are boala Lupus (o boală asemănătoare Psoriazisului) și care nu mai poate participa la misiuni. 

Cățelușa are șapte ani, iar boala nu este mortală și nici contagioasă. Însă la recomandarea medicului veterniar, aceasta a fost scoasă din echipajele de jandarmi. 

O chemă Toga, este ciobănesc german și este născută în data de 3 iulie 2015. De asemenea este și cipată. Fiind un câine special antrenat, Toga ascultă și execută toate comenzile.

CITEȘTE ȘI: VIDEO REPORTAJ: În lumea voluntarilor din Alba Iulia care au grijă de câinii abandonați. Zeci de suflete așteaptă să fie adoptate

Cei care sunt interesați să o adopte cățelușa, pot transmite solicitările către Jandarmeria Alba, până în data de 27 mai, la ora 12.00.

Solicitarea trebuie să conțină datele de identificare ale persoanei juridice sau fizice solicitantă.

Conform Legii nr. 217/2019 cedarea cu titlu gratuit a animalelor de serviciu se va face pe baza unui proces-verbal de predare-primire între unitatea deținătoare și
adoptator și a unei declarații pe propria răspundere prin care adoptatorul precizează că deține mijloace financiare pentru a oferi condițiile impuse de legislația privind protecția animalelor.

În conformitate cu prevederile I.M.A.I. 167/30.07.2009 adoptatorul se obligă să transmită în scris unității predătoare în termen de 30 de zile confirmarea din partea Consiliului Local că sunt asigurate condițiile de hrănire și asistență medicală, cu respectarea prevederilor legale privind protecția animalelor.

sursă foto: George Angel – Facebook.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax