Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jandarmii din Alba, prezenți la Târgul de Fete de pe muntele Găina. Care sunt cele mai importante recomandări pentru participanți

Publicat

Târgul de Fete de pe Muntele Găina are loc în acest weekend, la Alba. Este cea mai cunoscută sărbătoare populară din România. Pe lângă 70 de polițiști, la fața locului sunt prezente multiple echipaje de jandarmi. 

Reprezentanții Jandarmeriei din Alba au transmis că efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, cu sprijinul polițiștilor și al pompierilor, vor fi prezenți în zonă manifestând o atenţie sporită pentru siguranța tuturor participanților.

Vezi pe link-ul de mai jos care este programul evenimentelor de pe Muntele Găina.

CITEȘTE ȘI: PROGRAM Târgul de Fete de pe Muntele Găina 2024. Principalul eveniment al Apusenilor are loc în acest weekend

Recomandări din partea jandarmilor

  • Să manifestați răbdare și să respectați indicaţiile forțelor de ordine;
  • Să evitați implicarea în conflicte de orice natură;
  • Să acordați o atenţie sporită bunurilor şi obiectelor personale (genţi, poşete, bagaje);
  • Părinţii sunt rugaţi să supravegheze cu atenţie sporită copiii, pentru a evita situaţiile de rătăcire şi pentru a preveni eventualele accidente.
  • Evitați pe cât posibil să vă aventurați pe trasee turistice echipați necorespunzator și evitați să plecați singuri în zonele împădurite.

Apelați, la nevoie la ajutorul oferit de către jandarmi în orice împrejurare care vă poate pune în pericol sau apelați Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, au transmis jandarmii din Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate