Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Jandarmii din Alba vor asigura măsurile de ordine la „Târgul de fete de pe muntele Găina”. Recomandări pentru participanți

Publicat

În perioada 17 – 18 iulie, în comuna Avram Iancu şi în zona Muntelui Găina, vor fi organizate manifestări cultural-artistice cu ocazia „Târgului de fete de pe muntele Găina”.

Pentru asigurarea măsurilor de ordine si siguranță publică, un număr de aproximativ 200 de forțe de ordine, respectiv jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu’’ Alba, împreună cu efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş, Inspectoratului de Poliție Județean Alba și celelalte structuri cu atribuții în domeniu, vor fi prezenți pe durata evenimentelor.

Citește și Târgul de Fete de la Muntele Găina: 17-18 iulie 2021. PROGRAM: Recital Mandinga, muzică populară și proiecții de film

Potrivit jandarmilor din Alba, principala misiune este aceea de a asigura un climat de normalitate civică, dar si prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială.

În vederea prevenirii unor incidente nedorite, jandarmii amintesc tuturor participanților prezenți la aceaste manifestări să se conformeze indicațiilor forțelor de ordine și ale organizatorilor și să adopte un comportament civilizat.

„Supunem atenţiei participanților, să fie echipaţi adecvat vremii, să nu distrugă mediul înconjurător, să nu intre cu autoturismele în zonele marcate și să nu distrugă semnele de orientare turistică. Totodată, vom avea în atenție și respectarea măsurilor de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid 19.

Recomandăm tuturor celor ce vor fi prezenți, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale și să sesizeze jandarmii care asigură măsurile de ordine publică, sau prin apel la 112 orice neregulă constatată”, au transmis reprezetanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax